Dania Ardilla
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.


Layout: TeaCakeHouse Owned by: DaniaArdilla
fastwebcounter.com or google for some hit counter sites!

 KENALI WANITA DAN KENALI SAYA

a) Tanah – anak pertama, kelima, kesembilan
b) Air – kedua, keenam, kesepuluh
c) Api – ketiga, ketujuh, kesebelas
d) Angin- keempat, kelapan, keduabelas

WANITA BERUNSUR TANAH
1) Merendah diri,serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban.
2) Tidak cerewet, tidak meninggi diri, tidak sombong dan bukan seorang pemarah.
3) Tenang diri, aman, dan memberi sokongan.
4) Tidak suka membantah atau membangkang
5) Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan sentiasa menjaga kecantikan.

WANITA BERUNSUR AIR
1) Menghidupkan hati pasangan dan pemberi semangat.
2) Mengambil berat
3) Hatinya bersih dan boleh membahagiakan pasangan
4) Menenangkan pasangan.
5) Sangat romantis
6) Mudah menangis

WANITA BERUNSUR API
1) Cintanya sentiasa hangat dan memberahikan
2) Cergas, cepat dlm gerak geri dan tangkas menguruskan rumah tangga.
3) Penasihat yang baik
4) Pandai dan cekap mengurus rumahtangga
5) Pandai menghias diri agar kelihatan cantik selalu
6) Berwaspada selalu

WANITA BERUNSUR ANGIN
1) Lemah lembut dan menenangkan
2) Pandai bermain kata dan memujuk rayu
3) Sopan santun dan berbudi pekerti mulia
4) Bijak mewujudkan suasana selesa.
5) Hati yang cepat berubah ubah

HOLLA READERS ! :*

dah habis bace yg kt ats tu ? 
kalau belum scroll kt atas cpt nanti pelik plak tibe2 kite cte pcl diri kite nii :D
mcm korang tgk kt ats tu ada 4 jenis ciri wanita so korang yg mne ?
kite yg berunsur TANAH sbb kite anak pertama :)
saya along bkn along lintah darat tu eah :P
cerr kite tgk satu-satu eah sme ada btol ker tak dgn diriku ini :P
cewwwahhh ! *gedik laa plak 

1) Merendah diri,serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban.
merendah diri ? urmmm *haha boleh laa mcm tak btol pon yer :P
2) Tidak cerewet, tidak meninggi diri, tidak sombong dan bukan seorang pemarah.
tidak cerewet tu totally wrong sbb kite sgt cerewet ! 
tidak meninggi diri mungkin btol *kang kalau meninggi dri org bnci plak :D
3) Tenang diri, aman, dan memberi sokongan.
hah yg tu tgh2 sbb kdg tenang dri kdg2 mcm singa lapar :D
memberi skongan tu mmg btol biase nyer skong tu pd org2 pnting dlm hidupku :D
4) Tidak suka membantah atau membangkang
kdg2 mmg tak membntah tp bile bnde tak ske mmg bntah abis2 laa *mcm parti pembangkang :)
lastly 
5) Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan sentiasa menjaga kecantikan.
manis ? auuwww manis laa sgt ! :P lemh lembut ? kdg2 jelaa kdg2 mcm lelaki :P
tp menjaga kecantikan mmg kite :D 

believe in yourself and stop comparing yourself 

PUBLISH !



"KENALI WANITA DAN KENALI SAYA " was Posted On: Monday, 17 December 2012 @13:30 | 0 lovely comments

« Older posts

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ