Dania Ardilla
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.


Layout: TeaCakeHouse Owned by: DaniaArdilla
fastwebcounter.com or google for some hit counter sites!

 Broken
hari ni hari yg menyakitkan :)
ntah knp hati ni daa tawar dgn cara dia treat aku .
dia pyer cara sgt best bile buat slh ckp sorry bile slh ckp sorry . 
pas tu buat tak thu . 
dear i im a girl need attention from you :'(
aku thu aku slh tp jgn lah nk mara smpai mcm tu skali ! 
aku ada hati dan perasan oke .
never mind kalau kau tak phm aku but atleast jgn sakit kn hati aku .
aku thu kdg2 aku ni irritating skit .
aku tak thu sme ada kputusan aku utk break ni btol ke tak ? 
cme hati ni terlalu sakit smpai tak boleh berpikir secara rasional .
apa pun kpusan aku hrp kau terima k wahai HAFIZ RAHMAT
btw i still love you 



PUBLISH ! 
"Broken" was Posted On: Sunday, 16 December 2012 @14:16 | 0 lovely comments

| Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ